Εκδήλωση παρουσίασης απολογισμού δραστηριοτήτων

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Καφταντζής» εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε απολογισμός των δραστηριοτήτων της των τελευταίων χρόνων.
Στην εκδήλωση συμμετείχε η εθελοντικά η παιδική και νεανική χορωδία του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ μαζί με την έντεχνη ορχήστρα "Αιολική Οκτάβα" της πολιτιστικής εταιρείας ΟΚΤΑΒΑ, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης και την παρουσίαση των συντελεστών είχε το μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Σοφία Σωτηρίου.
Την παρουσίαση του απολογισμού έκανε ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης κ. Ιωάννης Σαπουντζής με παράλληλη προβολή διαφανειών από τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος ο οποίος αναφέρθηκε στο πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της Βιβλιοθήκης, επεσήμανε το σημαντικό ρόλο που παίζει αυτή στην τοπική μας κοινωνία με την προσφορά υπηρεσιών αλλά και δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου που έχουν μεγάλη απήχηση στο Σερραϊκό κοινό και έκανε έκκληση σε όλους να αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν τη Βιβλιοθήκη στην προσπάθειά της για την άνοδο του πνευματικού επιπέδου της περιοχής μας.
Τέλος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος εκ μέρους του Εφορευτικού Συμβουλίου επέδωσε στον Διευθυντή κ. Ιωάννη Σαπουντζή, λόγω της επικείμενης αποχώρησής του από την υπηρεσία, αναμνηστική τιμητική πλακέτα για το συνολικό έργο που προσέφερε στη Βιβλιοθήκη.

 

Video