Εκδηλώσεις - Ανακοινώσεις

Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών: Εκλογές του συλλόγου


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18-10-2010
Ημερομηνία Λήξης: 25-10-2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών σας κάνει γνωστό ότι, οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη νέων ΟργάνωνΔιοίκησης του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή), θα γίνουν στις 25 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 με 9:00 το απόγευμα, στην είσοδο του αμφιθεάτρου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τα Όργανα Διοίκησης, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας και να την υποβάλλουν στους υπαλλήλους της βιβλιοθήκης ή στα Μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2010.

Σημειώνουμε επίσης ότι, στις εκλογές του Συλλόγου μπορούν να πάρουν μέρος, πέρα από τα εγγεγραμμένα Μέλη και ενδιαφερόμενοι που θα εγγραφούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις εκλογές της 25ης Οκτωβρίου 2010, για να δώσουμε με την συμμετοχή μας στη νέα Διοίκηση του Συλλόγου, τη δύναμη που χρειάζεται τα επόμενα τρία χρόνια, να εργασθεί για την πραγματοποίηση των στόχων του.

Με χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΓΑΡΝΕΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΚΟΥΡΙΔΗΣ