«Ταξίδι στη χώρα του φωτός!» (4η συνάντηση) (26 Ιουλίου)

Σήμερα, 26 Ιουλίου, ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τη φωτογραφική ομάδα που ταξίδεψε στη χώρα του φωτός. Ο κ. Μιχάλης μάζεψε τα έργα μας και καθίσαμε όλοι μαζί για να τα δούμε και να κάνουμε παρατηρήσεις. Επρόκειτο να επιλεγούν οι καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες θα συμμετέχουν σε έκθεση φωτογραφίας στο χώρο της βιβλιοθήκης και θα κοσμήσουν και τους τοίχους της νέας παιδικής! Πήραμε και μια γεύση από τα μαγικά της τεχνολογίας και της ψηφιακής επεξεργασίας, την οποία όπως είπε ο κ. Μιχάλης δεν τη χρησιμοποιούμε για να αλλάζουμε ή να τροποποιούμε το αποτέλεσμα, αλλά για να το κάνουμε πιο σωστό και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να το βελτιώνουμε.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση
 
_Serrelib (1) _Serrelib (2) _Serrelib (3) _Serrelib (4) _Serrelib (5) _Serrelib (6) _Serrelib (7) _Serrelib (8) _Serrelib (9) _Serrelib (10) _Serrelib (11) _Serrelib (12)
 

Για τη σημερινή όμως, ημέρα του ταξιδιού στη χώρα του φωτός, καλύτερα να μιλήσουν τα λόγια και τα έργα των παιδιών!
Πλατώνη Ειρήνη: "Μου άρεσε που μάθαμε την τεχνική της φωτογραφίας. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να τραβάω φωτογραφίες!"
Τζιλιβάκη Μαρία: " Μου άρεσε που ανέβηκα στη Βιβλιοθήκη και που είπαμε πολλά γενικά πράγματα για τη φωτογραφία. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η φωτογραφία χρειάζεται γνώση!"
Μακρίδου Φωτιάννα: "Μου άρεσε που φωτογραφήσαμε χθες και που μας είπατε κάποια γενικά πράγματα για τη φωτογραφία και την ιστορία της".
Χατζηαγγέλου Μυρτώ: "Μου άρεσε που μας δείξατε πώς να βγάζουμε φωτογραφίες και να νοιώθουμε ευχαριστημένοι γι' αυτές".
Αλεξάκη Ερωφίλη: "Ήταν πολύ ενδιαφέρον που μας δώσατε την ιδέα να βγάλουμε και κάποιες φωτογραφίες στο σπίτι μας."
Ηλίας Πυρετζής: "Μου άρεσε που βγάζαμε φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη και που μας μάθατε τα λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε".
Άκης Σταματόπουλος: "Μου άρεσε η ηλεκτρονική επεξεργασία που είδα σήμερα και που φωτογραφήσαμε χθες στη βιβλιοθήκη με θέμα το βιβλίο".
Λεύκος Θόδωρος: "Μου άρεσε που είδαμε τις φωτογραφίες σας χθες και που μετά βγάλαμε τις δικές μας".
Και όπως μας είπε ο κ. Μιχάλης: " Ένας φωτογράφος πρώτα απ' όλα είναι ένας πολύ καλός παρατηρητής του κόσμου".


Alexaki_Erofili (1) Alexaki_Erofili (2) Alexaki_Erofili (3) Chatziangelou_Myrto (1) Chatziangelou_Myrto (2) Chatziangelou_Myrto (3) Lefkos_Theo (1) Lefkos_Theo (2) Makridou_Fotianna (1) Makridou_Fotianna (2) Makridou_Fotianna (3) Makridou_Fotianna (4) Platoni_Eirini (1) Platoni_Eirini (2) Platoni_Eirini (3) Platoni_Eirini (4) Platoni_Eirini (5) Pyretzis_Elias (1) Pyretzis_Elias (2) Pyretzis_Elias (3) Pyretzis_Elias (4) Stamatopoulos_Akis (1) Stamatopoulos_Akis (2) Stamatopoulos_Akis (3) Stamatopoulos_Akis (4) Tzilivaki Maria (1) Tzilivaki Maria (2) Tzilivaki Maria (3)Digital Photo Albums by VisualLightBox.com v3.2
 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών ευχαριστεί θερμά των κ. Κωνσταντινίδη Μιχάλη για το χρόνο που αφιέρωσε στα παιδιά και για τον κατανοητό τρόπο με τον οποίο τους έμαθε, σε τόσο λίγο διάστημα, τόσα βασικά πράγματα για τη φωτογραφία. Το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο. Ευχαριστούμε!