Σερραίοι συγγραφείς

Λογαρνές Δημ. Πασχάλης


Συγγραφέας και εκδότης των :


? ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ βοήθημα προς τα συνδικαλιστικά στελέχη της χώρας μας, με ολοκληρωμένες αναλύσεις και υποδείγματα λειτουργίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων


? ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ? Η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ μελέτη των δεικτών του Νομού Σερρών που αποδεικνύουν την καθοδική του πορεία (Σε δύο εκδόσεις)


? Το 1999 σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη Σερρών, παρουσιάζει, με ηλεκτρονική απεικόνιση, τα στοιχεία του βιβλίου του ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ? Η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ, στο κοινό των Σερρών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού κέντρου, με εισηγητή τον καθηγητή ? Λέκτορα του ΑΠΘ Διδάκτ. Οικον. Επιστ. Κ Αντώνιο Μιχαλέα.


Είναι ιδρυτικό μέλος της «Ένωσης Συγγραφέων Νομού Σερρών».


Μέλος της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας "Καθημερινός Παρατηρητής" Σερρών από το 1978, μέχρι σήμερα, καθώς και αρθρογράφος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Σερρών.


Σύμβουλος εφαρμογών Η/Υ για τη σύνταξη προγραμμάτων μηχανοργάνωσης, όλων των βαθμίδων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της χώρας και συντάκτης των βιβλίων οδηγιών χρήσης τους.-


Νομαρχιακός Σύμβουλος Σερρών, από το 1983 μέχρι το 1994, εκπρόσωπος του Εργατικού κέντρου Ν. Σερρών


Συνδικαλιστικό στέλεχος, σε όλα τα επίπεδα των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, από το 1977 έως το 1995, με συνεχή συμμετοχή στο Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ.


Λίστα όλων των συγγραφέων